Samarbetspartners

FIN DAG

Vill du medverka till ökad integration och ge fler människor möjlighet till egenförsörjning? Hör av dig!

SAMORDNINGSFÖRBUNDET

Samordningsförbundet Centrala Östergötland ger medlemmarna (Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Östergötland, Kinda-, Linköpings-, och Åtvidabergs kommun) möjlighet att samordna sina resurser och tillsammans nå längre i strävan att utveckla välfärdstjänster med hög kvalitet och värde för såväl brukare, personal och samhället i stort

 

LINKSTEP

LinkStep är ett projekt och mötesplats där människors fulla potential kommer till sin rätt genom personlig utveckling och ökad motivation. Projektet drivs av Stångåstaden och är ett samarbete med Linköpings kommun. Vi jobbar för att fler personer som står utanför arbetsmarknaden ska komma i ut i arbetslivet.

STUDIEFÖRBUNDET VUXENSKOLAN

SV använder folkbildning och kultur för att skapa integration och demokrati.

Vi gör allt vi kan för att underlätta för nyanlända som kommer till Sverige att lära sig språket, hur samhället fungerar och påbörja en integration genom möten med andra människor. SV vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av spännande studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter. Plats för nytänkande

SKILL

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

FÖRETAGARNA

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.

Lokalt verkar vi för att skapa ett starkt nätverk bland våra företagare.

Samarbetspartner

Vi söker samarbetspartners som vill vara med och forma och vara delaktig i FIN DAG framöver.

Förutom utställare och besökare, kommer flertalet seminarier och föreläsningar att arrangeras.

Vill du finnas med som partner/utställare, eller kanske arrangera något seminarium eller “länka på” ett eget passande nätverk, så finns det givetvis möjlighet till det.

 

Tycker du fin dag låter spännande?

Låter det intressant att veta mer och kanske medverka på en ny mötesplats som kan bidra nya gränslösa möten och ge er organisation eller företag möjlighet att bättra på er interna integration och även kunna utbyta erfarenheter med andra i liknande situation, tveka inte att kontakta oss.

ring eller maila

kontakta oss

Vi svarar snabbt och så glatt vi kan!