Partners FIN DAG 16 MAJ 2024

LINKÖPINGS KOMMUN

Integrations- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att stärka möjligheterna för linköpingsbor som är beroende av ekonomiskt bistånd att bli självförsörjande och självständiga. Vi bidrar också med kompetensförsörjning till Linköpings kommun och näringsliv.

Vi arbetar tätt tillsammans med medborgare, övriga förvaltningar, näringsliv, idéburen sektor, myndigheter och andra offentliga aktörer.

ÖSTGÖTA CORRESPONDENTEN

Corren delar ut Tillsammans-priset som ska gå till en aktör inom regionen som verkat för en bättre integration och större mångfald.

Tillsammans med Corren delar vi ut detta viktiga pris

Pampig prisutdelning under mötesplatsen och mässan FIN DAG Linköping. Vi delar ut diplom, blommor och vinnaren får presentkort etc. År 2023 var första gången priset delades ut, och det gick till Sahar Khalili – KFUM Bollihop Se info

ANNA LÖVHEIM AB

Anna är expert på mänskliga rättigheter och specialist inom biståndsområdet. En vetgirig kvinna med ett brinnande engagemang för att göra världen till en rimligare plats för fler. Migrationsexpert och politiskt sakkunnig.

Vill du rama in ditt event på ett proffsigt, initierat och engagerat sätt som väcker eftertanke? Är det gala, konferens, stämma eller mässa? Jag erbjuder alltifrån att enbart hålla ihop eventet på scenen till att planera, koordinera och genomföra hela eventet från idé till verklighet.

www.annalovheim.se 

 

INTEGRERA FLERA AB

Charbel Gabro är en mycket prisbelönt talare. Han driver även Samtalsringen som är en ideell organisation samt  han har startat upp fantastiska Eldsjälsdagarna som är en helg för personer som alltid delar med sig av sig själv till andra människor. Målet är att ge tillbaka!

Mer info 

FÖRETAGARNA

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.

Lokalt verkar vi för att skapa ett starkt nätverk bland våra företagare, och vi jobbar för mer hållbarhet och mångfald

Se mer info

EXPOCEED

Expoceed skapar digitalmöten. Vi projektleder, paketerar och producerar er mässa, event eller konferens. Ni, era samarbetspartners, leverantörer eller andra företag och organisationer kan erhålla egna digitala montrar. Här finns möjlighet för kunder/medlemmar att presentera sin verksamhet, produkter och erbjudande med hjälp av egna filmer, reportage, artiklar som de själva väljer att presentera i sina Digitala montrar. www.expoceed.se

Samarbetspartner

Vi söker samarbetspartners som vill vara med och forma och vara delaktig i FIN DAG framöver.

Förutom utställare och besökare, kommer flertalet seminarier och föreläsningar att arrangeras.

Vill du finnas med som partner/utställare, eller kanske arrangera något seminarium eller ”länka på” ett eget passande nätverk, så finns det givetvis möjlighet till det.