Samarbetspartners DIGITAL FIN DAG 27 APRIL

LINKÖPINGS KOMMUN

Alla behövs. Alla bidrar

Arbetsmarknadscentrum samarbetar med kommunala verksamheter, företag, organisationer, stiftelser, föreningar samt Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och andra myndigheter för att ge deltagaren ett bra stöd och för att skapa arbetstillfällen och praktikplatser.

EXPOCEED

Expoceed skapar digitalmöten. Vi projektleder, paketerar och producerar er mässa, event eller konferens. Ni, era samarbetspartners, leverantörer eller andra företag och organisationer kan erhålla egna digitala montrar. Här finns möjlighet för kunder/medlemmar att presentera sin verksamhet, produkter och erbjudande med hjälp av egna filmer, reportage, artiklar som de själva väljer att presentera i sina Digitala montrar. www.expoceed.se

IDEALABS

Idealabs jobbar med digitala strategier, lösningar och automation. Så som app- och webbutveckling, e-handel, marknadsföring,
livechat & automatiserad kundtjänst. Idealabs har levererat chattlösningen i de digitala montrarna under FIN DAG.

Integration är något som alla behöver hjälpa till med. Resultatet ger bara vinnare. www.idealabs.se

ANNA LÖVHEIM AB

Vill du rama in ditt event på ett proffsigt, initierat och engagerat sätt som väcker eftertanke? Är det gala, konferens, stämma eller mässa? Jag erbjuder alltifrån att enbart hålla ihop eventet på scenen till att planera, koordinera och genomföra hela eventet från idé till verklighet. www.annalovheim.se

LINKSTEP

LinkStep är ett projekt och mötesplats där människors fulla potential kommer till sin rätt genom personlig utveckling och ökad motivation. Projektet drivs av Stångåstaden och är ett samarbete med Linköpings kommun. Vi jobbar för att fler personer som står utanför arbetsmarknaden ska komma i ut i arbetslivet.

STUDIEFÖRBUNDET VUXENSKOLAN

SV använder folkbildning och kultur för att skapa integration och demokrati.

Vi gör allt vi kan för att underlätta för nyanlända som kommer till Sverige att lära sig språket, hur samhället fungerar och påbörja en integration genom möten med andra människor. SV vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av spännande studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter. Plats för nytänkande

FÖRETAGARNA

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.

Lokalt verkar vi för att skapa ett starkt nätverk bland våra företagare.

MITT LIV

Mitt Liv arbetar för ett samhälle där alla har lika möjligheter. Gör du?

INTEGRERA FLERA I SVERIGE, Charbel Gabro

Charbel Gabro, är föreläsaren som älskar att beröra – och utmana vår tankevärld. Med en sällsynt närvaro griper Charbel tag i frågor om mångfald, integration och inkludering. Han ifrågasätter och skakar om. Och tar oss med på en resa som knappast lämnar någon oberörd. Med oss får vi inte bara insikt – utan också ett minnesvärt kunskapslyft och många skratt.

CLUSTERA

Clustera – stöd & matchning. arbetar med att matcha ut människor på arbetsmarknaden eller vidare till utbildning. Vårt mål är att bidra till minskad arbetslöshet genom individanpassat stöd och stort engagemang. Vi arbetar med olika verktyg för att coacha, utbilda och utveckla olika människor för att kunna placera dom på rätt arbete.

Samarbetspartner

Vi söker samarbetspartners som vill vara med och forma och vara delaktig i FIN DAG framöver.

Förutom utställare och besökare, kommer flertalet seminarier och föreläsningar att arrangeras.

Vill du finnas med som partner/utställare, eller kanske arrangera något seminarium eller “länka på” ett eget passande nätverk, så finns det givetvis möjlighet till det.