om oss

FIN DAG är en återkommande jobb- och arbetsmarknadsmässa med fokus på inkludering & mångfald. Mötesplatsen är en inspirations- och värdegrundsdag i Östergötland där vi vill öka förståelsen vad inkludering och mångfald har för positiva effekter för näringsliv, samhälle och på det mänskliga planet.

Arrangemanget har fokus på gränslösa möten, jobb, utbildning och företagande.

Den 1:a FIN DAG arrangerades maj 2019 i Skäggetorp Linköping och den 2:a under november 2019 i Klockaretorpet Norrköping. Efter att ha tvingas flytta fram arrangemanget p.g.a. pandemin genomförde vi det 3:e arrangemanget Digitalt april 2021.

4:e arrangemanget i mars 2022 fyllde vi Ryds herrgård Linköping med utställare och besökare och det 5:e arrangerade vi våren 2023 i det större evenemangshuset Cupolen Linköping, med bl a Linköpings kommun och Corren som partners, där vi delade ut det nyinstiftade ”Tillsammans-priset”

För 6:e gången i oktober -23 var vi i ”centrala” Norrköping, med  intresseväckande föredrag och flera utställare i Stora salen i Renströmmen. Ytterligare en gränslös dag med massor av möten och matchningar som leder till jobb- och utbildning.

Den 16 maj 2024 anordnade vi för 7:e gången och vilken dag det blev, i strålande solsken utomhus var det utställare och besökare som trivdes i värmen. Det blev massor med gränslösa möten mellan närmare 1800 personer som myllrade i området runt stora scen i Trädgårdsföreningen


FIN DAG är en även möjlighet för kommunen och regionen och dess olika aktörer som jobbar med inkludering och mångfald att mötas ute på plats och där få vetskap och kunskap om varandras vardag, samtidigt som det skapas nya möten ute på plats.

Arbetsmarknadsmässan skapar stora möjligheter för arbetsgivare med rekryteringsbehov att hitta nyfikna arbetstagare

En FIN DAG ska vara ett återkommande arrangemang med en mätbar process och uppföljning som gör att alla kan göra synliga resultat och skapa förbättringar inom integration & inkludering med ett fokus på möten och egenförsörjning.

NOMINERAD TILL ÅRETS LINKÖPINGSHJÄRTA 2019. Correns pris på Tappra Barns Välgörenhetsgala

Jag som är grundare av FIN DAG heter Anders Björck och är en engagerad företagare som vill att fler ska hitta arbete, utbildning eller starta företag och hitta egenförsörjning inom regionen.

Jag träffar på många personer som står utanför arbetsmarknaden och som saknar nätverk och de rätta kontakterna.

Jag är övertygad om att integration och inkludering sker lokalt och mellan människor.

Så föddes idén till en FIN DAG….LÄS MER

Tycker du fin dag låter spännande?

Låter det intressant att veta mer och kanske medverka på en ny mötesplats som kan bidra nya gränslösa möten och ge er organisation eller företag möjlighet att bättra på er interna integration och även kunna utbyta erfarenheter med andra i liknande situation, tveka inte att kontakta oss.

ring eller maila

kontakta oss

Vi svarar snabbt och så glatt vi kan!