om oss

FIN DAG är ett återkommande evenemang i regionen, där berörda kommuner är med och medverkar till ökad integration och underlättar företagande och nätverkande. Den första FIN DAG arrangerades maj 2019 i Skäggetorp Linköping och nu arrangeras nästa i Klockaretorpet Norrköping den 27 nov

Vi ser även en FIN DAG som ett internt arrangemang för kommunen och dess olika aktörer inom det företagsfrämjande systemet. Att mötas ute på plats och där få vetskap och kunskap om varandras vardag, samtidigt som det skapas nya möten och att man verkar ute i verkligheten. Här ges även möjligheten för arbetsgivare med rekryteringsbehov att “matcha”

En FIN DAG ska vara ett återkommande arrangemang med en mätbar process och uppföljning som gör att alla kan göra synliga resultat och skapa förbättringar inom integration & företagande.

Jag som är grundare av FIN DAG heter Anders Björck och är Linköpingsbo och en engagerad företagare som vill att fler ska starta bolag eller hitta arbete och försörjning inom regionen. Jag träffar på fler och fler med invandrarbakgrund som som är nyfikna på företagande, men som saknar nätverk och de rätta kontakterna.

Jag är dessutom övertygad om att företagande och integration sker lokalt och mellan människor.

Tycker du fin dag låter spännande?

Låter det intressant att veta mer och kanske medverka på en ny mötesplats som kan bidra nya gränslösa möten och ge er organisation eller företag möjlighet att bättra på er interna integration och även kunna utbyta erfarenheter med andra i liknande situation, tveka inte att kontakta oss.

ring eller maila

  • Postadress: Klostergatan 52 C, 582 23 Linköping
  • 013-100910
  • info@findag.se

kontakta oss

Vi svarar snabbt och så glatt vi kan!