Var:
Cupolen Linköping. (Majgatan 4)

När:
Onsdag 29 mars 2023, kl. 09.00 – 16.00
Jobb- och Arbetsmarknadsmässa kl. 10-15

Hur:
Föreläsningar, mässa, utställare, seminarium, paneldebatt, hybridevent

Tid kvar till nästa FIN DAG

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Onsdag 29 mars 2023 blir det en fin dag!

Våren 2023 arrangerar vi mötesplatsen FIN DAG för 5:e gången. Vi kommer fortsätta bygga ut Östergötlands största plattform inom mångfald och inkludering med fokus på jobbmatchning och utbildning,

Eftersom det var så mycket folk förra tillfället, måste vi utöka till en större och mer anpassad lokal, så platsen för den gränslösa mötesplatsen blir denna gång Cupolen Linköping.

Hela dagen pågår mellan kl 09-16 och det erbjuds föreläsningar, seminarium inom inkludering och mångfald med mycket fokus på jobb, utbildning och företagande.

Jobbmässan kommer att pågå mellan kl. 10-15 och det är ett samlat tillfälle för företag, organisationer, föreningar, förbund och offentlig förvaltning m fl. att rekrytera, informera samt inkludera mera.

Det är en öppen arena för alla medborgare att under en och samma dag, under samma tak diskutera demokrati och föra fria samtal över gränserna.

På jobbmässan kommer det finnas färdiga monterväggar med möjlighet till ett par olika storlekar och prisklasser.

Se mer info, utställare jobbmässa

Dagen kommer fyllas med:

  • Inspirationsföreläsare med goda exempel på integration och mångfald
  • Gränslös Frukost – ett framgångsrikt matchningsevent
  • Paneldebatt – med politiker, polis och medborgare
  • Hybridevent – digital sändning planeras
  • Många jobbsökare och besökare
  • Diskussioner om värdegrund
  • Språkcafe´

Vi vill engagera fler arbetsgivare med rekryteringsbehov och synliggöra fler goda integrations-och inkluderande projekt inom Östergötland.

Som företag är detta en ypperlig möjlighet att medverka till mångfald och motverka segregation och lyfta företagsamhet och ändrade attityder på arbetsmarknaden

Kontakta oss om du är nyfiken och vill vara med och utveckla plattformen, medverka som utställare, arrangera eget seminarium eller kanske koppla på eget nätverk

info@findag.se

013-100910

www.findag.se

Alla behövs. Alla bidrar.

I samarbete med: