Torsdag 31 mars - Ryds Herrgård Linköping

Var:
Ryds Herrgård Linköping

När:
Torsdag 31 mars 2022, kl. 09.00 – 15.00

Arbetsmarknadsmässa kl 10-14 (30-tal utställare)

MEDVERKANDE FÖRETAG

Hur:
Utställare, föreläsningar, seminarium, paneldebatter, gränslösa möten, hybridevent

LADDA NED PDF, mer info

En FIN DAG där vi fokuserar på inkludering, & integration under en och samma dag, i ett av våra utsatta områden samt allt under samma tak.

MER INFO OCH ANMÄLAN

En fri öppen arena för alla medborgare för fria samtal där vi kan diskutera demokrati och samhällsfrågor över gränserna.

Var med och bidra som samarbetspartner?

Vi söker partners som vill vara med mer aktivt och forma mötesplatsen. Ni kanske vill arrangera något seminarium eller länka på ett eget nätverk LÄS MER

Dagen är till för att personer med nyfikenhet på jobb och utbildning samt företagande ska få en möjlighet att möta arbetsgivare, tjänstemän och organisationer.

Arrangemanget ska även ses som ett tillfälle att synliggöra de olika arbetssätt och ansvariga personer inom integrationsområdet som finns i vår kommun, organisationer och hos andra aktörer.

Hör gärna av er så tar vi en diskussion.

Anders Björck, grundare och arrangör
info@findag,se
013 – 10 09 10

Tycker du fin dag låter spännande?

Låter det intressant att veta mer och kanske medverka på en ny mötesplats som kan bidra nya gränslösa möten och ge er organisation eller företag möjlighet att bättra på er interna integration och även kunna utbyta erfarenheter med andra i liknande situation, tveka inte att kontakta oss.

ring eller maila

kontakta oss

Vi svarar snabbt och så glatt vi kan!