Nobina_logo_vit-gron

Företagsinformation ”om oss”

Nobina och trafikområde Östergötland

Med 12 000 medarbetare i fyra länder är Nobina Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Från ett välkomnande bemötande och en bekväm bussresa, till ny smart teknik som bidrar till fler fossilfria resor. 

Koncernen är verksam i Sverige, Norge, Danmark och Finland och omsatte 2020/2021 närmare 11 miljarder kronor. På den svenska och danska marknaden erbjuder Nobina även omsorgsresor under varumärket Samtrans respektive Örslev. Nobina är börsnoterat på Nasdaq Stockholm. 

I Östergötland har vi två depåer – i Linköping och Norrköping. I Linköping kör vi ett tjugotal tätortslinjer åt Östgötatrafiken och på depån jobbar det 335 personer som hanterar 97 bussar. I Norrköping kör vi 20 regionlinjer åt samma uppdragsgivare. På depån är vi där 67 medarbetare som ansvarar för 29 bussar. 

Mer information finns på: www.nobina.com
Där du även kan se tjänster som är lediga just nu.

 

För att komma i kontakt med oss vid frågor eller intresse för bussföraryrket klickar du på ”Intresseanmälan” här nedanför.

Se våra filmer här nedan

Nobina challenge – Jerusalema challenge Nobina Östergötland