Återvunnen kartong för framtida generationer

Om Fiskeby:
På Fiskeby möts du av en välkomnande och familjär atmosfär där du har möjlighet att påverka och utveckla din arbetsroll. Vi har tillverkat papper och kartong vid Motala ström sedan 1637 och finns på cykelavstånd från centrala Norrköping. De kartongförpackningar du lämnar till återvinning blir till ny kartong hos oss! Här kan du jobba med tekniskt kvalificerade arbetsuppgifter och långsiktigt förnyelsebara produkter.

Fiskeby är ett fristående företag med all tillverkning och alla stödfunktioner samlade under samma tak vilket skapar möjligheter för ett nära samarbete. Vår verksamhet bygger därmed på olika typer av profiler och kompetenser inom flertalet roller så som ingenjör, processoperatör, automationstekniker, mekaniker, laborant, ekonom, säljare med mera.

Vi har ofta behov av ny personal från gymnasiala industriprogram, yrkesutbildningar, universitet och högskola eller med aktuell arbetserfarenhet. Vi välkomnar alla motiverade och engagerade personer som vill delta i vårt arbete för en hållbar framtid.

Läs mer om vår verksamhet på www.fiskeby.com

Vi är det enda bruket i Skandinavien som kan ta emot vätskekartonger. Se hur det går till att återvinna t.ex juice- och mjölkförpackningar här över

Se våra filmer här nedan

Här är några av våra medarbetere

Produktionen
Group Image Warehouse-Customer Service 01LowRes