Eductus Arbetsmarknadstjänster

Välkommen till arbetsmarknadstjänster hos Eductus i Östergötland. Hos oss får du stöd på vägen till ditt nästa jobb! Vi har lång erfarenhet av att matcha personer mot jobb eller utbildning och har ett stort kontaktnät med arbetsgivare.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig till jobb? Hör av dig så berättar vi mer!

Helena Honti  – helena.honti@eductus.se  – 072-516 83 85

Nesat Sonki – nesat.sonki@eductus.se – 072-202 07 79

Susanne Lantz – susanne.lantz@eductus.se – 076-000 24 43

Välkommen till Framtiden!

Vi är leverantör av Stöd och matchning, Yrkessvenska och Lokalvårdsutbildning

 

I Stöd och matchning arbetar vi för att du så snabbt som möjligt ska hitta ett arbete eller påbörja en utbildning som kan leda till jobb. Du får en egen handledare som hjälper dig med CV, intervjuträning, effektiva sätt att söka jobb, tillgång till seminarier och mycket mer. Tjänsten riktar sig till dig som är inskriven på arbetsförmedlingen. Det är du som väljer leverantör av Stöd och Matchning.

 

Produktblad Stöd och Matchning Eductus MoU Ostergotland (PDF)

Yrkessvenska passar dig som behöver träna svenska språket för att klara en anställning, yrkesutbildning eller praktik i Sverige. Utbildningen varvas med praktik som ger dig kunskap om den svenska arbetsmarknaden och utvecklingen inom ditt yrke och bransch.

Infoblad Yrkessvenska B Spår 2 ostergotland (PDF)

Produktblad Yrkessvenska deltagare Eductus MoU Ostergotland (PDF)

 

Lokalvårdsutbildningen är en arbetsmarknadsutbildning där du får praktisk och teoretisk kunskap för att jobba inom städ, hemservice, sanering eller som servicevärd inom vården. Målet är att du ska få en yrkesutbildning anpassad till branschen och ha goda möjligheter till att få jobb.
Lokalvårdsutbildningen genomförs via Hermods.

Produktblad Lokalvård Hermods (PDF)

 

Matchning & Utveckling
På Matchning & Utveckling är vi experter på att matcha arbetssökande mot jobb och studier genom varumärkena Eductus och Hermods. Vi finns på drygt 50 orter från norr till söder och är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningskoncern.